top of page
woman-at-the-plastic-surgeon-2021-08-29-16-14-38-utc.jpg

KAAK

Er zijn verschillende behandeling voor een kaak mogelijk: filler om je kaaklijn te verstrakken en spierontspanners om de kaak te versmallen.

Filler:

Filler is een niet-chirurgische optie voor kaaklijnverbetering. Deze worden op het bot geïnjecteerd om een zwakke kaaklijn meer definitie te geven, gelaatstrekken in evenwicht te brengen, verloren volume te herstellen, rimpels glad te strijken of het gelaat slanker te laten lijken.

Filler kan ook meer definitie creëren tussen het gezicht en de hals, om het uiterlijk van een dubbele kin te verminderen of zelfs een kin er smaller uit te laten zien.

Reductie - Masseter - Spierontspanner:

Kaakreductie vernauwt het uiterlijk van het ondergezicht door de kaakspieren af te slanken.

Sommige mensen met overontwikkelde kaakspieren kiezen voor spierverkleining met Btx-injecties, alleen of als aanvulling op een fillerbehandeling. Deze niet-chirurgische kaakverkleinende behandeling vermindert geleidelijk de omvang van de kauwspieren (die uw kaak verbinden met uw jukbeenderen).

De Btx ontspant de spieren, zodat ze na verloop van tijd krimpen door minder gebruik. U zult enkele weken na uw eerste behandeling resultaten zien en u heeft om de vier tot zes maanden vervolgbehandelingen nodig om uw resultaten te behouden. Btx kan ook het op elkaar klemmen en knarsen van de tanden verlichten (bekend als bruxisme).

Pro's & Cons

Filler 

  • Zie pagina filler

 


Spierontspanner

  • Zie pagina spierontspanner 

 

 

Find your clinic

Marwa

Kaakfiller

gemiddelde waardering 5 uit 5
Kaak

Wilde een strakkere kaaklijn. Heb 4ml laten plaatsen op kaaklijn en kaakhoeken. Supermooi

bottom of page